Süt tozu
Anlık Tam Kremalı Süt Tozu
Nem 2.5% maksimum
Laktoz 36.0% minimum
Yağ 26.0% minimum
Protein; 24.0% minimum
Kül 7.0% maksimum
Çözünürlük İndeksi 1.0 maksimum
Titratlanabilir Asidite 0.15 maksimum
Renk Krem/Beyaz
Tat Hoş
Standart Plaka Sayımı 50000 cfu/g maksimum
Koliformlar 10 cfu/g maksimum
Stafilokok 10 cfu/g maksimum
Salmonella Negatif
E. Coli 10 cfu/g maksimum
S. Aureus 10 cfu/g maksimum
Mayalar & Küfler 250 cfu/g maksimum
Tortul Disk (/25g)Disk 2 maksimum
Protein:> 24%
Nem:>5%
Yağ:> 26%
Laktoz:yaklaşık 38%
Kül:< 6,5%